Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNytårsangst?

Har din hund eller kat brug for nytårsmedicin?

Nytårsangst?

Vi har forskellige muligheder for hvordan vi kan hjælpe vores bange hunde og katte i december måned og op til nytår.

Mange urolige hunde og katte har glæde af at få KALM dråber eller tabletter allerede nu. Disse er naturlige dråber, der dæmper angsten ved at blokere de angst receptorer dyrene har i kroppen.

Til hundene kan du også vælge at bruge ADAPTIL diffuser eller halsbånd. Denne duft beroliger hundens hjerne ved at udsende feromoner, der dæmper angst og uro hos hunde. Hos katte er det FELIWAY duft, her skal du vælge en duftspreder der opsættes i hjemmet hvor katten opholder sig mest.

Når vi når til NYTÅRSAFTEN har vi forskellige muligheder:

  • Der findes flere forskellige muligheder for at hjælpe hundene nytårsaften. Det er individuelt hvad der fungerer for den enkelte hund og ejer. Derfor vil vi gerne at du i god tid kontakter os så vi sammen kan finde det rigtige lægemiddel til netop din hund.
  • Alle beroligende midler er receptpligtige. Dette betyder vi skal have tilset dit kæledyr indenfor et år. Ellers kan vi ikke udlevere noget medicin.    KALM og ADAPTIL/FELIWAY er ikke receptpligtige, de kan købes i håndkøb​
  • Til katte findes der også muligheder, MEN… katte er meget svære at dosere. Hvis det på nogen måde kan lade sig gøre, syntes vi det bedste for katten, er at være i et lukket rum den kender. Skærm af for lys og lad en radio spille med konstant musik og lad katten gemme sig.

 

Hvis du har brug for vejledning eller for at bestille medicin, vil vi gerne at du ringer herned. Så kan vi have den aftalte medicin liggende klar til dig, og vi kan på den måde prøve at undgå alt for mange mennesker i venteværelset på samme tid.

Vi ønsker jer alle en god og sikker nytårsaften