Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereGode faciliteter til diagnosticering og behandling af hunde, katte og mindre kæledyr

Høj faglighed og tryghed i fokus

Langå Dyrehospital & Sundt Hesteliv er indrettet med fokus på god ergonomi, funktionel indretning og moderne udstyr - på den måde har vi mulighed for at tilbyde de bedste behandlinger til dit kæledyr.

Vi synes selv, at det er lykkes os at skabe et hyggeligt hospital, hvor både dyr og mennesker trygt kan komme og forvente god behandling og service.

Moderne behandlingsudstyr

Hos Langå Dyrehospital & Sundt Hesteliv har vi to konsultationsrum, hvor vi har mulighed for at undersøge dit kæledyr med moderne og avanceret udstyr. 

Vi råder også over både røntgen, ultralydsscanner og diverse apparater til blodanalyse samt andet laboratorieudstyr. På den måde får din hund stillet den korrekte diagnose før, vi går i gang med den nødvendige behandling.

Hvis dit kæledyr har behov for mere specialiserede undersøgelser, samarbejder vi med kompetente laboratorier. Desuden diskuterer vi problempatienter med, og henviser til, kolleger med speciel viden på bestemte områder.
 
Vi råder desuden over narkoseudstyr til gasnarkose, hvis dit kæledyr skal opereres hos os. Vi har apparatur til overvågning af blodtryk, puls og ilttryk under anæstesien. 

Endvidere har vi udstyr til tandbehandling af hunde og katte.