Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAflivning af kæledyr hos Langå Dyrehospital

Hund, aflivning, kiste, begrave, dyrlæge Hvis du ønsker at få dyret med hjem og selv begrave den, kan du få det med hjem i en fin kiste af pap. Det giver en fin afslutning. poteaftryk, Vi kan tilbyde at sende dyret til kremering. Hvis du ønsker det kan vi lave et poteaftryk du kan få med hjem som minde.  askesmykke, aske, armbånd, perler, aflivning urne Her er det et eksempel med et armbånd med 2 perler. Man kan også nøjes med at bestille perlen og selv sørge for kæden. 
Det sidste farvel

På et tidspunkt kan vi komme til at stå i den situation, at vi er nødt til at aflive vores kæledyr. Står du i den situation, kan du her læse om, hvordan det foregår, samt hvilke ting du skal tage stilling til. 

Når et kæledyr aflives foregår det ved, at det får en beroligende indsprøjtning, så det falder i søvn. Lidt som en let bedøvelse. 

Når dyret sover, så lægges der en lille slange i en blodåre i forbenet, hvor der gives en overdosis, der får hjertet til at gå i stå. 

Når du har sagt farvel, er der forskellige muligheder for det videre forløb. 

                  Poteaftryk:

 

  • Hvis du ønsker det, kan du få dit kæledyrs aske retur i en urne. Du kan vælge imellem forskellige urner, og du kan vælge at få skrift på urnen. 
  • Der findes også den mulighed, at du kan få lavet et askesmykke. Det består af en glasperle, hvor man kommer noget af asken ind i perlen. På den måde får du et helt unikt smykke, og kan have din ven med dig hele tiden. Her er det et eksempel med et armbånd med 2 perler. Man kan også nøjes med at bestille perlen og selv sørge for kæden.