Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAnsvarsforsikring og sygeforsikring af dit kæledyr

Hunde- og katteforsikring

Ansvarsforsikring:

I Danmark er det alle hundeejeres ansvar, at deres hund er ansvarsforsikret - dette er nemlig et lovkrav. Denne forsikring dækker det ansvar hundeejeren har, hvis hunden forvolder skade på andre personer eller deres ting.

Hvis hunden deltager i hundetræning, agility, udstillinger eller lignende forlanger nogle forsikringsselskaber, at hunden skal have en såkaldt "udvidet hundeansvarsforsikring". 

Der er ikke lovkrav om, at katte skal ansvarsforsikres. 

Sygeforsikring:

Hvilke dyr kan sygeforsikres?

Det er muligt at tegne en sygeforsikring til både hunde, katte og heste. En sygeforsikring hjælper ejeren med at betale en del af dyrlægeregningen. Denne type forsikring er god at have, da den ofte dækker de uforudsete udgifter, man som kæledyrsejer kan risikere at få, hvis uheldet er ude, og ens hund eller kat bliver syg eller kommer galt af sted.

Hvad dækkes?

 

Et dyrlægebesøg uden for åbningstiden eller en kompliceret operation kan blive en bekostelig affære. I sådan et tilfælde er det dejligt med en sygeforsikring, for så spiller økonomien ikke længere den afgørende rolle, og man kan i stedet fokusere på det vigtigste - nemlig at ens hund eller kat bliver rask igen.

Ingen forventer, at deres hvalp eller killing vil komme til at lide af en kronisk sygdom, eller pludselig bliver syg. Men det sker desværre, og ikke kun for naboen. Vi anbefaler derfor, at man tegner en sygeforsikring til sin hund eller kat, gerne allerede mens den er hvalp/killing.

Hvornår kan man tegne en forsikring, og hvor længe holder den?

Stort set alle forsikringsselskaber tilbyder sygeforsikring til hund og hest. Til katte er udvalget dog lidt mindre. Man kan tegne en sygeforsikring til hund, fra den fylder 2 måneder og frem til 6 år, og til kat fra den er 2 måneder og frem til 7 år. Sygeforsikringer kan enten være livsvarige eller ophøre, når hunden/katten fylder 10-12 år.

En sygeforsikring til hund koster mellem 1.400 - 2.000 kr. i årlig præmie afhængig af race og bopæl og har en selvrisiko mellem 400 og 1.900 kr. Sygeforsikring til kat er ofte lidt billigere i årlig præmie.
Der kan være stor forskel på, hvor bredt sygeforsikringen dækker, og vi anbefaler derfor, at man undersøger hvilken sygeforsikring, der passer bedst til ens race, behov og økonomi, inden man tegner forsikringen.

Du finder her en forsikringsoversigt på priser og dækning fra forskellige firmaer til både hunde, katte, smådyr og heste.