Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVetPlan

Abonnér på tryghed til dig og dit kæledyr

I samarbejde med VetFamily har vi et rigtigt godt tilbud til heste, hunde- og katteejere: Vi kalder det VetPlan.

VetPlan hjælper med at fordele de almindelige udgifter, du som kæledyrsejer har på dyrlægebesøg i løbet af året, til en meget favorabel pris.

VetPlan er en sundhedsplan og dækker de udgifter, du typisk har i løbet af året, og erstatter derfor ikke de egentlige sygdomsforsikringer, der er en rigtig god hjælp ved udgifter i forbindelse med større sygdomsforløb og behandlinger.

VetPlan dækker dit årlige behov for sundhedsundersøgelser og vaccinationer, honorar ved et ekstra årligt besøg, og hvis dit kæledyr får behov for hjælp til mindre akutte problemer. Du får også ubegrænset antal klipning af kløer og gratis receptgebyrer, samt rabat på foder og udvalgte ydelser.

I den udvidede udgave får du en blodprofil med netop dit dyrs normalværdier, vigtigt som reference ved eventuelle sygdomsproblemer, og en afføringsprøve der kan bruges forebyggende eller ved mistanke om parasitter.

Til hvalpe og killinger får du en skræddersyet plan, hvor alle udgifter til de første vaccinationer, negleklip mv er med. På kat får du en rigtig god pris på neutralisation. 

Til hest får du 2 årlige gødningsprøver, vaccination og på den udvidede plan får du tandrasp med. 

Rent praktisk fungerer medlemskab af VetPlan over din budgetkonto, hvor du tilmelder dig i skranken hos os. 

Vi vil med glæde præsentere dig for VetPlan ved dit næste besøg på Langå Dyrehospital & Sundt Hesteliv. Ring, hvis du har spørgsmål.