Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereEffekten af laserterapi er hurtigere heling, smertelindring, øget blodcirkulation og reduceret hævelse

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er en behandling med bestemte bølgelænger af lys der skaber hurtigere heling, smertelindring, reduceret hævelse ved det at det behandlede område får en øget blodcirkulation.

Laserbehandlingen frigiver energi og øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område.

Dette skaberet optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand. Funktionen i det behandlede område er genoprettet og smerten mindskes.

Hvordan virker det? 

Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges og dermed forbedres transport næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.

Hvad kan man forvente?

Det er ikke nødvendigt at bedøve patienten og behandlingen er som regel en behagelig oplevelse. Selvom bedring ofte ses efter det første besøg, kræver det flere behandlinger for at opnå optimal virkning.

I de fleste tilfælde anbefaler vi en behandlingsplan, der indbefatter flere behandlinger. Behandlingernes varighed er forskellig, men tager typisk fra 2 - 8 minutter. De fleste patienter får det bedre og er mere bevægelige indenfor 12-24 timer efter behandlingen. Effekten af klasse IV laserterapi akkumuleres. Længden og hyppigheden af behandlingerne varierer alt efter dit dyrs tilstand og diagnose.

Eksempel på en behandlingsplan kunne være som følger: 

3-2-1 pakken: 

6 behandlinger der er fordelt som følger:

  • Hver 2. dag den første uge
  • 2 gange i den anden uge
  • 1 gang i den 3 uge  (Derefter evt. genbehandling efter behov)

Ofte stillede spørgsmål:

Gør det ondt? Hvordan føles en behandling?
Behandlingen er ikke ubehagelig, som regel er der ikke ret meget at mærke. Patienten vil i nogle tilfælde kunne mærke en mild, lindrende varme eller prikken. Områder
med smerte eller betændelse kan kortvarigt efter en behandling være mere følsom inden smertelindring indtræder.

Er der bivirkninger?
Gennem mere end tyve års brug af laser verden over, er det meget få bivirkninger, der er blevet rapporteret.
Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smerter føles forværret i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlingen.

Hvor tit skal patienten behandles?
Akutte tilstande kan behandles dagligt, især hvis de er ledsaget af betydelige smerter. Mere kroniske problemer responderer bedre når behandling gives 2 – 3 gange
om ugen, aftagende til 1 gang om ugen afhængig af den opnåede effekt.

Hvor mange behandlinger kræver det? 
Det afhænger af arten af den tilstand, der skal behandles. For nogle akutte tilstande vil 4 – 6 behandlinger være tilstrækkeligt. Tilfælde af mere kronisk karakter kræver
måske 6 – 12 (eller flere) behandlinger. Nogle tilstande kan kræve løbende periodisk behandling for at kontrollere smerter.

Hvor lang tid går der før der er effekt?
Dit kæledyr vil kunne føle en bedring (smertelindring) efter den første behandling. I nogle tilfælde vil der ikke kunne registreres en bedring ved de første behandlinger.
Hver behandling er kumulativ, og bedring føles ofte efter 3 – 4 behandlinger.

Hvad koster det?
"3-2-1" pakken med 6 behandlinger.

1 behandling i forbindelse med anden konsultation

1 enkeltstående behandling

Se priserne her:

Eksempler på hvad laserterapi kan hjælpe ved:

• Slidgigt og ledsmerter
Seneskader
Ødem og blodansamlinger
Forstuvninger
Muskelskader
Bidsår
Smerter efteroperation
Nakke- og rygsmerter
Hofteledsdysplasi
Brandsår
Kroniske sår
Genoptræning
Rekonvalescens efter operation