Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBesøg vores hyggelige Petshop

Stort udvalg af lækre dyreartikler

I vores hyggelige Petshop her på Langå Dyrehospital, kan du købe dyreartikler af høj kvalitet til dit kæledyr. Vi har et bredt udvalg, og er altid klar til at vejlede dig. Du kan desuden købe kvalitetsfoder fra Virbac og Hills.

Derudover har du også mulighed for at købe dyreartikler online på vores webshop.  Det er ikke alle produkter, der også forhandles på klinikken. 

Halsbånd, seler og liner
I vores Petshop forhandler vi halsbånd, seler og liner af rigtig god kvalitet. Af hensyn til din hund, er det bedst at bruge sele, når du går tur med den. Det forhindrer, at du kommer til at trække i hundens hals og nakke, hvilket er meget ubehageligt for den.

Børster og plejemidler
Du finder et udvalg af rigtig gode kamme og børster til at klare både løse hår og filter-totter.
Vi har desuden shampoo til almindelig vask og behandling af forskellige hudproblemer.

Andre plejemidler, du kan finde hos os, er forhudsrens, ørerens, olier til pelsen, øjenrens og mange andre forskellige ting.
Hos os er du sikker på at få de rigtige plejemidler, da vi altid er parate med grundig vejledning.
 
Refleksveste og lygter
Mange mennesker bærer refleksveste, når de er ude om aftenen i vinterhalvåret. Lige så vigtigt er det, at vores hunde kan ses. Derfor er der nu også lavet refleksveste til hunde - endda til en meget lav pris.

Det er også rigtig godt med en lygte, som kan ses på lang afstand. Hvis du lufter din hund uden snor om aftenen, kan du også følge med i, hvor din hund løber hen. Har man flere hunde ude på samme tid, kan man få lygter med forskellige farver, så man kan kende dem fra hinanden.

Godbidder
På Langå Dyrehospital forhandler vi både sunde og velsmagende godbidder til dyrene. Det er rart som dyreejer at kunne belønne og forkæle dyrene indimellem. Det skal bare være uden at gå på kompromis med god råvarekvalitet og dyrets sundhed.

Tilskudsfoder Hest
Vi har nu også forskellige typer tilskudsfoder til hest på klinikken.