Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBredt udvalg af foder til dit kæledyr

Her på Langå Dyrehospital kan du købe kvalitetsfoder

Du bliver, hvad du spiser. Det samme gælder dit kæledyr. Derfor er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsfoder, som møder alle dit kæledyrs behov. Når dit kæledyr får det rigtige foder, højner du livskvaliteten hos det. 

Her på Langå Dyrehospital kan du købe det helt rigtige foder til dit kæledyr. Vi har et stort udvalg af kvalitetsfoder til både hund og kat. Vi fører mærkerne Hills og Virbac

Vi vil rigtige gerne vejlede og rådgive dig i forhold til fodervalg og fodermængde. 

Du får altid 10% på vores foder ved køb af 2 poser samtidigt!

Livstilsdiæter  

Det er vigtigt, at du tilpasser fodringen af dit kæledyr til det livsstadie, det er i.

Hvalpe og killinger har brug for specielle vitaminer, proteiner samt nøje afstemte mineraler, som gør dem i stand til at vokse og udvikle sig bedst muligt.
Når dyrene er udvokset, er der andre behov, der skal tages hensyn til. Desuden har ældre dyr et meget større behov for antioxidanter.

Sygdomsdiæter

Hvis dit kæledyr er sygt, er det afgørende, at du fodrer den i forhold til dens lidelse. Der er udviklet diæter til stort set alle lidelser, der kan afhjælpes med fodring. Disse sygdomsdiæter føres kun hos dyrlæger. 

Når dit dyr får stillet en diagnose, hjælper vi dig med at finde frem til det helt rigtige foder - det kan gøre det lidt nemmere for både dig og dit kæledyr at komme videre i forløbet.